Kongres ZBDS 2019

Knjižnice - obvladovalke podatkov?
(Maribor, IZUM, 25. – 27. september 2019)

do 12. decembra 2018

Prijava osnutka prispevka

Vaše strukturirane izvlečke
do 12. decembra 2018

do 1. februarja 2019

Obvestilo o uvrstitvi prispevka na posvetovanje

O vašem sodelovanju v programu vas bomo obvestili do 1. februarja 2019

15. maj 2019

Skrajni rok za oddajo prispevka

V primeru, da bo vaš prispevek uvrščen v program, celotno besedilo (največ 1 AP) pričakujemo
do 15. maja 2019.

create your own website

Poznate svoje podatke? Uporabljate podatke drugih? Se znajdete v mnoštvu vseh pravil, ki vam jih narekujejo standardi, formati in sistemi? Se zavedate moči, ki jo podatki prinašajo? Ustvarjate dobre podatke, jih je preveč, jih je premalo? Kdo jih je nazadnje uporabil za nove informacije? Jih boste čez deset let sami še znali prebrati? Obvladate svoje podatke?

Vidimo se čez..

zakaj moraš biti z nami?

..#digitalne tehnologije, #knjižnični katalogi, #bibliografski podatki, #trajno ohranjanje, #avtorske pravice,..

..#izmenjava mnenj, #najnovejši trendi, #soočanje z izzivi, #dobre prakse,  #kritični pogled v ogledalo,..